08.18. InnoTrans kiállítás – a SkyWay is ott lesz!

12016. szeptember 20-23. között Berlinben kerül megrendezésre az InnoTrans nemzetközi vasúti jármű- és közlekedéstechnikai kiállítás.

Ezen a kiállításon meghívottként vesz részt a SkyWay Technoligies CO. , a „The Future of Mobility” témakörben, többek között a „HyperloopTransportation System” mellett. A „Future Mobility Park” lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy részt vegyenek a jövő közlekedési koncepcióinak bemutatóján.
A jövő tervezői és a fejlesztői személyesen mutatják be ötleteiket.

Az InnoTrans egy kétévente szeptemberben Berlinben rendezett nemzetközi vasúti jármű- és közlekedéstechnikai kiállítás. Először 1996-ban rendezték meg, mára a legnagyobb és legfontosabb szakmai összejövetel ezen a fejlesztési területen. Az InnoTrans fő profilja a kötött pályás járművek kiállítása, valamint ezek alkatrészeinek bemutatása. Továbbá kiállítási lehetőségeket kapnak az infrastrukturális, alagút építési, információfeldolgozási és -átviteli, valamint az utastájékoztatási technológiák.

A kiállítás fő célcsoportjai a közlekedési vállalatok, járműgyártók, építési cégek, az üzletemberek és a közlekedési szakemberek, valamint a sajtó. A szakmai látogatókon kívül, a szakmai napok utáni hétvégén a vasútbarátok is megtekinthetik a szabadtéren kiállított járműveket.

A kiállítás nyílt napjain te is részt vehetsz Berlinben! Tekintsd meg személyesen a SkyWay standját és találkozz személyesen a SkyWay vezető személyiségeivel!

A belépőjegy vásárlása az Interneten ezen a linken érhető el:

https://mb-innotrans.shop.secutix.com/list/otherProducts?lang=en

 

A Berlini Képzőművészeti Egyetem koncerttermében (Konzertsaal der Universität der Künste Berlin) közvetlenül az InnoTrans kiállítás után, 2016. SZEPTEMBER 24.-én 9-15 óra között kerül megrendezésre az

INNO TRANS 2016 KONFERENCIA

a SkyWay Technoligies CO. szervezésében.

Itt a résztvevők a kiállítás eredményeiről első kézből értesülhetnek a SkyWay vezetőitől.

A SkyWay Capital ugyanaznap de. 9-10 óra között tart lieder találkozót a SkyWay Capital vezetőivel.
A jegyek névre szólóak, ezért minden személyre önálló jegyet kell vásárolni!

Jegyek és részletes program a következő linken érhetők el:

http://innotrans2016.ticketforevent.com/ru/


5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.