08.18. Lézerek a húrvasút építkezésén – fotók

Lézerek Marina Gorkában a Junitszkij féle SkyWay húrvasút építkezéséről – Látványos fotók

A SlyWay csoport közzétette a gyors és a városi közös sínszakasz tartóoszlopainak lézeres beméréséről készített fotókat és videót is, amik megmutatják a városi szakasz oszlopai beállításának bemérési munkáit, amely a rácsos tartós sínszerkezet felszerelését előzi meg.

A SkyWay munkatársai erre a munkára egy speciális lézeres mérőműszert használnak. Emellett a vizuális ellenőrzésre és a pontosításra lézeres jelölőt is alkalmaznak.

A SkyWay húrtechnológia alapú útrendszerének – egyelőre csak lézerek által szőtt nyomvonalú – komplexuma hamarosan valami sokkal tartósabbnak adja át a helyét.

A komplexum első tesztelése ez év őszére van betervezve!

Az éjszakai EkoTechnoPark látványa fotókon a lézeres jelölők fényében:


5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.