08.18. A SkyWay a svájci InnMind nemzetközi platform honlapján!

InnMind2SkyWay a befektetők és startupok nemzetközi üzleti platformján!

Augusztus második hetében a SkyWay bekapcsolódott a svájci székhelyű InnMind ((INNOvative MINDed COMmunity) nemzetközi platform honlapjának startup adatbázisába.

Az InnMind üzleti hálózata lehetőséget teremt a a startup saját ötletek közismertté tételével a befektetések megtöbbszörözésére az új befektetők, információs és stratégiai partnerek körében.

Az Inn Mind platform összeköti egymás közt a a startup alapítókat, a közösségi és egyéni befektetőket, az innovációk gyakorlati bevezetésére szakosodott cégeket valamint a kutatókat, szakértőket és tudósokat.

Az InnMind magába foglalja az innovációs technológiák adatbázisát, az innovációs szektorban a trendek elemzésének platformját valamint az innovációs szférában működő szakemberek szociális hálózatát.

A platform hivatalos oldala “startup” részlegében megtalálják a SkyWay projekt rövid leírását, ami magában foglalja a termék rövid leírását, a szellemi tulajdona státuszát, annak jellemzőit, a keresett befektetések mértékét és az üzlet értékelését: (http://innmind.com/startups/996)


5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.