Gyakori kérdések


kérdés#1 Kérdés: Hol van bejegyezve a Skyway?
Az Euroasian Real Skyway Systems Holding 136 milliárd angol font eszmei értékű, Angliában bejegyzett Zrt.

#2 Kérdés: Melyik tőzsdén van bejegyezve?

Jelenleg még nincs tőzsdén a cég, 2018-ban várható a tőzsdei jegyzés, az még üzleti titok, hogy melyik tőzsdén.

# 3. Kérdés: Hogyan lesz pénz a tulajdonrészekből?

A tőzsdei bevezetést követően eladhatod a tulajdonrészeidet, ami már akkor sokszorosát fogja érni annak mint amennyit kölcsönként adtál a cégnek.
Vagy megtarthatod (vagy egy részét eladod, egy részét megtartod), és ez alapján a Holding nyereségéből osztalékra leszel jogosult. 

# 4. Kérdés: Mikor lesz osztalék?
Osztalékot minden társaság a nyereségéből fizet. Amikor elkezdődnek a megrendelő országokban az építkezések, elkezd termelődni a társaság nyeresége is.

# 5. Kérdés: Meddig érhetőek el a mikro kölcsön lehetőségek? Fog-e változni?

3 éve indult el a kishitelezői program, akkor még 1 $-ért 2000 db tulajdonrészt lehetett szerezni.
Akkor még nagy volt a kockázat, hiszen akkor indult a dolog.
Ahogy az idővel egyre több minden megvalósul(t) az induláskori tervekből úgy csökken egyre inkább a hitelezői kockázat, ezért drágulnak a tulajdonrészek folyamatosan (kb. 1-1,5 havonta).
Másik oka a drágulásnak, hogy a cég a tulajdonrészeinek mindössze 15%-át adja át így kishitelezőknek. Ahogy közeledik a tőzsdére lépés napja, és ahogy fogynak a kishitelezői tulajdonrészek, ezekkel párhuzamosan nőnek a tulajdonrész árak is.
Ami fontos!!! Ha elindítasz egy havi részletekben folyósított mikrohitel csomagot, neked az induláskori feltételek lesznek érvényben a futamidő végéig. Nem fog menet közben drágulni a havi fizetendő összeg!

# 7. Kérdés: Milyen fázisban van a projekt?

* A Skyway 2015. júliusban kapott a fehérorosz államtól egy földterületet Marina Gorkában, ahol elkezdődött a bemutató park építése. Ennek finanszírozója most a kisbefektetői kör.
* Augusztus 31-én kezdték meg az első feszítő állomás alapbetonjának kiöntését. Azóta már áll az állomás, készül a következő, épülnek az oszlopok.
* Idén november végére elkészül a városi szakasz.
* 2017 elejére elkészül a teher és a könnyű szakasz.
* 2017 végére elkészül a teljes gyors szakasz.
* Létrejött egy vegyesvállalat is, ami Ausztráliában végzi a különböző projektek menedzselését, és a technológia átültetését az ottani szabványokra. (Ausztrál nagybefektető Rod Hook, a korábbi ausztrál közlekedési miniszter.).
* A teszt park elkészülte után kapják meg a műbizonylatokat. Ezután egyszerre több országban megkezdődnek az építkezések – amikre már dollár milliárdos előszerződések vannak.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someonePrint this page

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.