Rengeteg az információ – de mi a LÉNYEG??

A SkyWay egy igazán kivételes lehetőséget kínál. De ha végignézted az oldalamat, talán el is riasztott kissé a rengeteg sok információ.

Manapság mindenkinek kevés az ideje, nem mindenki szeret/tud időt szakítani a sok cikk, és videó megnézésére. Ezért itt most egy rövid, lényegi összefoglalót olvashatsz el arról, mi is ennek az üzleti lehetőségnek a lényege. Ha ezt megérted, és felkelti az érdeklődésedet, utána úgyis meg fogod nézni a többi információt. Az itt kivonatolva összeszedett információkról mindről találsz bővebb anyagot az oldalamon.

Tartalom:
> Mi a SkyWay?
> Ki(k) áll(nak) mögötte?
> Mi a terv?
> Hogyan lehet ebből a projektből profitálni?
> Van-e lehetőség azonnali pénzkeresetre is?


4Mi a SkyWay?

A SkyWay egy közel 40 éve fejlesztés alatt álló, mostanra a kivitelezés utolsó fázisaiba jutott teljesen új közlekedési rendszert takar. Ez egy húrvasút, egy komplett közlekedési rendszer, ami alapjaiban változtatja meg a tömegközlekedést, és a teherszállítást. A hagyományos módszereknél
– többszörösen biztonságosabb (nincs gázolás, nincs ütközés)
– környezetvédelmi szempontból sokkal környezetbarátabb (nincsenek a környezettől elfoglalt lebetonozott utak)
– a közlekedésnek az emberi egészségre gyakorolt káros élettani hatásait szinte teljesen kiküszöbölte (zajterhelés)

 

További információkat találsz ezen az oldalon a >>> bejegyzések között valamint a >>> Facebook  csoportomban (ha ide szeretnél bekerülni, küldd be az oldal alján található űrlapot.)


anatolij-300x203Ki(k) áll(nak) mögötte?

Az Eurasian Rail Skyway Systems Holding Angliában bejegyzett cég. 136 milliárd angol font eszmei értékkel rendelkezik a már jelenlegi előszerződéseinek köszönhetően. A technológia kitalálója Eduard Anatolij Junitszkij, aki közel 40 éve fejleszti, tökéletesíti csapatával a húrvasutat, és mostanra a megvalósítás végső fázisába léptek. A csapatban sok tudós, közgazdász, mérnök, és egyéb szakember dolgozik, számtalan elismerést és díjat begyűjtöttek már, mind a saját szakmai területükön végzett munkájukkal, mind a SkyWay projektben elér eredményeikkel is. Nemzetközi támogatást élvez a projekt, több állam kormányával tárgyaltak már, illetve több országgal már összesen több, mint száz milliárd dolláros előszerződésekkel, illetve már több éles szerződéssel is rendelkezik a cég. 2018-ban már megkezdődnek az első építkezések.

További információkat találsz ezen az oldalon a >>> bejegyzések között valamint a >>> Facebook  csoportomban (ha ide szeretnél bekerülni, küldd be az oldal alján található űrlapot.)


0002Mi a terv?

Előre kidolgozott ütemterv szerint halad a cég a megvalósítás felé. Jelenleg ott tart a projekt, hogy Marina Gorkában megépült a tesztpálya, számos nemzetközi kiállításon mutatkozott be a cég járműveivel, több jármű prototípusa elkészült, és túl van a tesztelési folyamaton. 2018-ban egyszerre több országban is megkezdődnek az építkezési munkálatok, a szerződéseknek megfelelően.

További információkat találsz ezen az oldalon a >>> bejegyzések között valamint a >>> Facebook  csoportomban (ha ide szeretnél bekerülni, küldd be az oldal alján található űrlapot.)


26137Hogyan lehet ebből a projektből profitálni?

A cégnek a munkálatok megvalósításához folyamatosan pénzre van szüksége. Ezt a közösségi finanszírozás módszerével szerzik meg (StartUp). Lehetővé tették az emberek számára, hogy mikro kölcsönökkel támogassák a cég projektjét – cserébe a kölcsönként odaadott pénzünkért társtulajdonosokká válunk.
A kölcsönként rendelkezésre bocsájtott pénzünknek sokszorosát kapjuk vissza 1-2 éven belül.

Sokféle csomag közül választhatunk:
– vannak egy összegben fizethető csomagok (a legkisebb 15$), illetve
havi részletfizetéssel megvásárolható csomagok is (a legkisebb 10 hónapos futamidejű, havi 25$ törlesztőrészlettel).

Miután elindulnak az építkezések, és megkezdődik a cég profit termelése, a cég felkerül a tőzsdére. Ekkor már mi is készpénzre tudjuk váltani a társtulajdonosi részesedésünket. Jelenleg a 15 előre meghatározott fejlesztési fázisból a 12. fázisban járunk – legutóbb egyszerre két szakaszt léptünk előre, és ez a dupla lépés még egyszer várható idén nyáron. Azaz hamarosan eljutunk az utolsó fázisba, amikor következik a tőzsdére lépés.

Ha tehát most mikro kölcsönt adsz a munkálatokhoz, a cég tőzsdére kerülésekor tulajdonrészt kapsz, amit aztán el is adhatsz, sokszorosáért annak, amennyit te kölcsönként adtál.

A tulajdonrészed értéke folyamatosan nőni fog, később is eladhatod. Vagy megtarthatod, és a tulajdonrészed alapján életed végéig osztalékban részesülsz a cég bevételeiből. (Az első nyereségosztalékok 2019-ben várhatóak).

További információkat találsz ezen az oldalon a >>> bejegyzések között valamint a >>> Facebook  csoportomban (ha ide szeretnél bekerülni, küldd be az oldal alján található űrlapot.)


bónusz skyway

Van-e lehetőség azonnali pénzkeresetre is?

A tulajdonrészből származó, a kölcsönadott összeghez képest sokszoros haszonra még jó néhány hónapot várni kell (a tőzsdére kerülésig).

Van viszont lehetőség ebben a projektben az azonnali jövedelem elérésére is, továbbajánlással.

Ami külön jó dolog, úgy is dolgozhatsz a továbbajánlással, ha te magad még nem nyújtottál mikro kölcsönt. Ingyenes tagként is jogosult vagy jutalékra 4 szintről, az ajánlásodra épülő csoport után. Ha dolgozol vele, megkeresheted a saját tulajdonrészed árát. Mindezt egy ingyenes regisztrációval. A megkereshető jutalékokról lásd az ábrát!


Ha ez a rövid összefoglaló felkeltette az érdeklődésedet, nézd meg az oldalamon található többi információt is. Ha még bizonytalan vagy, de azért birizgálja a fantáziádat, és tovább tájékozódnál, a csatlakozz a Facebook csoportomhoz: ott napi szinten viszem a friss híreket, információkat.

A lehetőség még kb. fél évig érhető el – de a feltételek az idő előre haladtával változnak, az előre lefektetett szabályok szerint.


Tájékozódj és cselekedj időben – nehogy később megbánd, hogy nem tetted!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.