07. 12. Összegzett Sky Way információk – 28. heti hírlevél


Összegzett  Sky Way információk  

Vajon ha vissza tudnál menni  egy időgéppel  múltba akkor te is átírnád a jövődet és részt szereznél  az Intel,  az Apple, a Microsoft, a Google, a Facebook, a Boing, az  Alibaba,  vagy az Uber  tulajdonából?
Még ha az időutazást meg is oldanád, akkor sem biztos, hogy ebbe a kedvezményezeti körbe is be tudnál kerülni…

Ennek fényében nézz rá a SkyWay startup programra, hiszen a Föld legalább 200 országa infrastrukturális piacára lép be jövőre ez a cég, egy olyan újítással, amivel 15 évvel lelépte  konkurenciáit…
A  Sky Way cégcsoport a következő 10 évben ennek a piacnak az 50%-át tervezi megszerezni az egész bolygón, és igen jó esélye van rá.
Ez 1 millió km vasút és 35 millió km közút általa történő folyamatos kiváltását jelenti a következő évtizedekben…
Ebben a cégben nyílik most számodra is egy időablak – talán még pár hónapig – hogy egy ilyen a százévente 1 x adódó lehetőség keretein belül személyes tulajdonhoz juss belőle.
Ez egyben minden a SkyWay regionális területi vegyesvállalatai által megépíttetett beruházás folyamatos személy és teherszállításának profitjából való osztalékrészesedést is jelent majd – az időben ébredőknek.

KIHAGYOD VAGY ÉLSZ VELE?

Mi is az a SkyWay Projekt ?

1. A  SkyWay projekt egy startup program

(amiként a  Google, a Facebook, az Uber is elindult), ami  eddig  300 millió USD-ből  (kb. 85,5 milliárd Ft-ból) már sikeresen  túljutott a műszaki és konstrukciós fejlesztési,  majd  2001-ben az első generációs prototípusa bemutatása és tesztelési  fázisain is – a Moszkva melletti Ozyoryban.  Már akkor minden mért műszaki paramétere 3% tűréshatáron  belül  volt (!)  a tervezetthez képest.

A fejlesztés tovább folyt és a cég  2016. szeptember 20-23. között az InnoTransz kiállításon világpremierként – már a SkyWay 4. generációs változatát mutatja be a világnak, amelyekbe beülve bárki már a városi UNIBUS és a turisztikai célú UNIBIKE  szerelvények  irányítópultjait  is beprogramozhatja miközben gőzerővel épülnek már  a húrpályák is!

2. Ugyanis a SkyWay egy új a  földfelszín felett zajló  húrpályán mozgó komplett  szárazföldi közlekedési  eszköz, ami törvényszerűen leváltja  a hagyományos vasutat, és a közúti személy és teherszállítás szállítás jó részét.
Miért?

Mert minimum fele annyiból megépíthető és fele annyiból – minden járulékos költséggel együtt (!)-üzemeltethető,  valamint  4-5x gyorsabb azoknál. Egyben  az eddigi legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb  szárazföldi közlekedési  módozat! A legnagyobb sebességű interkontinentális változata akár  500km/óra sebességre is képes, de a városi, teher és turisztikai változatai is bőven 100 km/óra feletti sebességre tervezettek, minden más korábbi tömegközlekedési eszközhöz képest többszörösen  jobb gazdasági és műszaki mutatók mellett!

3. Jelenleg a 35 hektáros bemutató prototípus park építkezése zajlik Minszk közelében, ami már látványos  készültségi szinten van. A teljes park 15 km gyorsszakaszból, 3 km városi szakaszból és  1,5 km teherszakaszból fog állni. Pár hónapon belül a UNIBUS és UNIBIKE  szerelvények tesztelési munkái is elindulnak már benne.

4. A SkyWay a 40 levédett  szabadalmat is tartalmazó húrvasút rendszerének  Know How-ját a szellemi tulajdonokat  felértékelő  legnevesebb Word Intellectual Property Organization svájci szervezettel mérette fel,  ami 136 Mlrd angol Fontra, azaz több mint 400 Mlrd USD-ra becsülte fel, ezt az Anatolij Eduardovics JUNITSZKIJ főkonstruktőr nevével fémjelzett,  39 év alatt létrejött technológiát!
Ez a szellemi  tulajdon  angolszász jog szerint  a SkyWay cégcsoport angol cégeibe került be és a Startup nemzetközi jogi keretei között ezen tulajdon újrafelosztása történik meg az idén.

Amint a szükséges tőke összegyűlik a projekt le is zárul!

Ez a folyamat a park készültségi fokának arányában várhatóan 2016 év végéig lavinaszerűen történik majd meg  az Innotransz világpremier  és az első műbizonylat megszerzése után, ugyanis az igazán tőkeerős hagyományos  befektetői csoportok kockázatérzékenysége ekkora éri majd el a számukra is már elfogadható  kis kockázati szintet.
Ekkor  ugyan számukra már csak egy konzervatív  profitszint lesz elérhető, de ez lesz az a pillanat, amikor  a már most aktívan informálódó legnagyobb pénzügyi alapok is egymással versengve fektetik majd be  a  teljes projekthez szükséges hiányzó összegeket
Várhatóan ők lesznek majd a stabil társbefektetői  is az egész világon meginduló, nem csak  állami,  új célprojekteknek is.

5. A SkyWay  prototípus parkjának építési fázisai:

a.) 2016 október-novemberben az Innotransz kiállítás után,  bemutatják az első 1 km-es  már működő, a gyorspályával közös szakaszon  közlekedő   városi húrpálya szakaszt, amin az Innotranszon már a világnak is bemutatott városi UNIBUS szerelvényt vizsgálják majd be.

Ez a szerelvény egy  adminisztratív specifikációs folyamat során  megszerzi a típus bizonylatait is. Ezek után elindulnak a világban a profitorentált, már előkészített célprojektek munkálatai is, amik szándéknyilatkozati szinten, fél évvel a piacra lépésük  előtt is már  300 mlrd (!) USD értékre rúgtak – Ausztráliától  Bolíviáig.
A SkyWay cég soron következő meghatározó feladata nyereséget  termelni ezen induló célprojektekben – ami a tulajdonosi struktúra alapvető érdeke is egyben. Ugyanis ennek növekvő  dinamikája határozza  meg a cég részvényeinek keresettségét és értékét.

A Sky Way célpiaca  a Föld közel 200 országa költségvetési pénzeiből finanszírozott útépítési infrastrukturális piac, úgy, hogy minden konkurensénél  műszakilag és gazdaságilag is többször jobb paraméterekkel rendelkezik.

Jelentős  előkészítő munkák zajlanak már 2015 ősze óta  Ausztráliában, valamint  az Orosz Föderáció is elismerte a SkyWay Húrtechnológiát innovatívnak, perspektivikusnak ami  nyílt utat jelent  a kontinensi méretű  ország  állami beruházásainak tendereihez.

b.)  2017 év  elejére elkészül a városi 3 km-es lágysínes könnyűpálya és a 1,5 km-es teher pályaszakasz szakasz is, amelyekből a lágypálya oszlopai már állnak és a fordító állomásaik  alapozási munkái is befejeződtek, és már az emeleteket építik.  A teher szakasz földmunkálatai  júliusban  kezdődnek.

c.)  2017 végére a teljes  15 km-es szakasz még hátralévő 14 km-es része is átadásra kerül és az 500 km/órára képes gyorsszerelvény is megszerzi a  típusbizonyítványait.
A nagy sebességű szerelvényeket ezen a pályán fogják majd teljes körűen letesztelni – a  0-500 km/óráig terjedő  teljes sebességtartományukban.

6. A SkyWay  projekt 2013 óta egy újfajta Startup közösségi finanszírozással zajlik, s célja a 35 hektáros  SkyWay  – orosz nevén Eko Techno Park, azaz Természetbarát Bemutató és Teszt  Park – teljes befejezése. Itt tesztelődnek és itt szerzik meg a szerelvények a típusbizonyítványaikat, illetve ez lesz a későbbi SkyWay fejlesztések próbapályája is. Hiszen a fejlesztések a jövőben sem állnak majd meg. Egyébként  sem a pályáknak, sem az állomásoknak, sem a teher rakódó termináloknak  nincs szükségük külön egyedi típusbizonyítványok megszerzésére, hiszen minden objektum már műbizonylatokkal rendelkező elemekből épül fel.

7. Ezt a nemzetközi programot  72 régióból 64 ezer ember támogatja már  az egész világon oly módon, hogy  ők egy  60 milliárd USD törzstőkéjű SkyWay cég tulajdonjogában szereznek  belső részesedést egy startup konstrukción keresztül. Ezen belső részvényeket – amik 2015 decemberében még 1:600-as diszkont szinten voltak,  egyre drágábban lehet már csak megszerezni és  2016  végére az értékük az 1:75-hez  közelít.
Ez  természetes, hisz a park egyre látványosabban ölt fizikailag is testet, ami egyre kisebb rizikót jelent a támogatóknak.

A tőzsdére a cég részvényei  pedig már  1:1 értéken kerülnek majd bevezetésre.
Ez tehát a kockázati tőke kategóriába  tartozó olyan Startup támogatási forma, ami ma még mindig több százszorozást tesz lehetővé. A bemutató park befejezésével ez a  startupra jellemző pár év alatti sokszorozási  lehetőség meg fog szűnni, de a szakemberek az első tőzsdei évében  is  még mindig 14 szeres értéknövekedésre  számítanak.

A cég 2017 első felében elindítja a tőzsdén a  IPO  (elsődleges részvény kibocsátási)  folyamatát.
Ennek megtörténte  előtt már – amint a cég nyereséget  termel – elkezdi a korábban kiadott  tulajdoni hányadait visszavásárolni azoktól, akik azt felkínálják neki visszavásárlásra – bár nem valószínű, hogy sokan akarnak majd élni evvel a lehetőséggel.

A fenti információkat tanúsító  iratok – és még sok más –  a Személyes Iroda anyagai közt  angolul vagy oroszul megtalálhatók. Ugyancsak azok a  csomagok is amelyekkel most még részt vehetsz egy darabig ebben a programban.

Tudj meg többet a projektről támogasd és légy részese a mihamarabbi sikerének!
Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Nézd meg a magyar nyelvű videókat, mert jobb egy kép többet ér 1000 szónál!
>>> MEGNÉZEM

5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.