07. 25. Aktuális SkyWay információk – 29. heti hírlevél


A SKYWAY STARTUP PROGRAM TÖRETLENÜL HALAD A FIZIKAI MEGVALÓSÍTÁSA ÚTJÁN!

1Ennek kézzelfogható bizonyítéka, hogy 2016 Szeptember 23-26-án Berlinben az  INNOTRANSZ  kiállításon már fizikai valójukban is bemutatják a  működő  UNIBUS és UNIBIKE prototípusokat!

A világ szakmai és utazó közönsége beleülhet ezekbe a modellekbe és akár be is programozhatja azokat. Ezzel már  abszolút kézzelfogható közelségben érezheti az új szárazföldi közlekedési SkyWay húrtechnológiát, ami minden tekintetben jobb műszaki, gazdasági, ökológiai, balesetbiztonsági és megtérülési  mutatói miatt törvényszerűen átveszi a stafétát minden más szárazföldi közösségi és áruszállítási szállítóeszköztől.

A bemutató egy  olyan fegyvertény, ami minden eddig még esetleg kétkedőt meggyőz arról, hogy a húrtechnológia modern, már  kivitelezhető telepíthető és alkalmazható  formájában is létezik!  Néhány hete a cég felavatta a legújabb nagyméretű  csarnokát is, amely  a további prototípus szerelvények 1:1 életnagyságú összeszerelésének ad  majd otthont.
Mindez azt jelenti, hogy  a SkyWay abszolút piacképes  4. generációja is testet öltött már és követeli meghatározó világformáló  helyét a mindennapi közlekdésünkben.

2Ezt követően 2016 októberében pedig átadják  a SkyWay Természetbarát Bemutató és Prototípus Tesztpark első városi és nagysebességű szakaszát, ahol a Berlinben kiállított UNIBUSZ szerelvény már elkezdi a tesztköreit, hogy megszerezze  a típusbizonylatait, ami előfeltétele a világpiacra lépésének.

Ehhez már most júliusban állnak a feszítőállomások és a 30. héten már a betonszereléssel is végeznek, ami előfeltétele a városi  szakasz fémszerkezeti sínrendszere szerelési munkálatai megkezdésének. A  72 tonna finn acélból  és a 24 tonna/cm2-es szakítószilárdságú elemi sodronyszálakból  készülő  sínek és szerkezetei előkészítési munkálatai már a SkyWay beszállítóknál  is gőzerővel zajlanak, hogy a szabadtéri végszerelési munkálatok is mielőbb elkezdődhessenek.

32017 januárjára pedig elkészül a 3 km-es könnyű városi szakasz és a 1,5 km-es teherszakasz is,

amiken további újabb szerelvénycsaládok  típusengedélyeik megszerzése történik majd meg.
Az ehhez szükséges munkálatok is  a tervezett ütemben haladnak,  ugyanis  már szépen  épülnek a könnyű városi szakasz fordítóállomásainak betonszerkezetei és már állnak a 3 km-es  városi útpálya egyik oldali  másfél kilométeres szakaszának tartóoszlopai. Ugyancsak elkezdődtek már pár hete a 1,5 km-es tehervonal  földmunkálatai is.
Ez az alapja annak, hogy az év végére ezek a szakaszok is átadhatóvá váljanak és megkezdődhessenek rajta az újabb szerelvénytípusok  tesztelési munkálatai  és típusbizonylataik megszerzésének adminisztratív lépései.

4A teljes 15 km-es SkyWay gyorsszakasz pályája és a nagysebességű szerelvény elkészülte pedig 2017 év végére várható.

 

 

 

5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.