08. 06. Szeretsz számolni? Én igen!

Végiggondoltam, mi mindenre megy el a pénzünk havonta.

Kaja, rezsi, ruházkodás, most aktuális a beiskolázás is, mindig vannak váratlan kiadások is. A szerencsésebbek havonta félre is tudnak tenni valamennyit későbbre.

Szinte nem tudok olyat a környezetemben, akinek ne lenne valami “extrának” is mondható kiadása.

Majd mindenkinek ott az okos telefon a kezében, általában azon van mobil net is, de otthon is van internet, mert számítógép is a legtöbb háztartásban van már. A sokcsatornás tv előfizetés, apa horgász hobbijának kiadásai, a cigaretta, egy kis fagyi, csoki néha, műköröm, divatos ruha a gyereknek, márkás cipő, mert az a menő… és még sorolhatnám. Ezek mind-mind olyan kiadások, amik nem az életben maradáshoz szükségesek (de persze jó, ha ezeket megengedhetjük magunknak, hiszen nem csak a túlélésről kell szólnia az életnek).

Sokan panaszkodnak arra, kevés a jövedelmük.

És azért nem vágnak bele semmibe, “mert nekem erre nincs pénzem”. Nem hajlandóak lemondani az ún. luxus dolgaikról átmenetileg sem, nem akarnak átcsoportosítani, beosztani másképp – pedig ezt mindenki meg tudja tenni, ha akarja. De leginkább az akarással van a probléma.

Legtöbben nem tesznek SEMMIT a változ(tat)ás érdekében.

Sokszor még az időt is sajnálják a tájékozódásra is. Pedig az nem kerül semmibe… Mégis várják hogy JOBB legyen, hogy TÖBB legyen, hogy bekövetkezzen a CSODA, hogy valahonnan az ölükbe pottyanjon a MANNA. Hogy valaki MEGOLDJA a problémáját HELYETTE.

És nagyon sokan azért sem vágnak bele semmi újba, mert félnek a csalódástól. Mert mi van, ha nem sikerül, ha nem úgy lesz, ha valami közbejön, ha..ha…ha… És inkább meg se próbálja, mert annyira fél a kudarctól.

Meggyőződésem, hogy mindenkinek arra van pénze, amire akarja, hogy legyen.

Mondhatnám úgy is, hogy mindenkinek VAN arra pénze, amit AKAR. És itt is kiderül, hogy az AKARÁS a kulcs.
(Ékszer értékesítőként nemegyszer tapasztalom, hogy az anyagilag szűkösen levő hölgyek is bele tudnak  szeretni egy-egy szép ékszerbe, és ha nagy a szerelem, akkor előbb-utóbb meg is oldja, hogy megvehesse magának. Sok ilyen történetnek voltam részese.)

A SkyWay üzleti lehetősége, amivel júliusban kezdtem el foglalkozni,  valóban mindenkinek elérhető.

Annak is, aki csak 4-5000 Ft-ot tud kigazdálkodni, annak is, aki esetleg többet, de még annak is, aki aztán végképp semmi pénzzel nem rendelkezik, csak a saját idejét tudja pénzzé tenni. De a tájékozódásra rá kell szánni az időt. Meg kell nézni minden elérhető információt, hogy az ember képet kapjon erről a teljes projektről, és felelősséggel megalkothassa  a saját véleményét, ami alapján dönt.

Többen kérdezték, hogy én valóban hiszek-e ebben a projektben?

Természetesen igen, másképp nem fogtam volna bele.

DE TE NE NEKEM HIGGY! ÉS NE MÁSNAK!

Csakis saját magadnak, és a saját véleményednek higgy. De csak azután, miután megadtad az esélyt a tájékozódásra. Ne sajnáld rá az idődet, és olvasd végig, hallgasd végig, nézd végig amit csak találsz.

Ezek után már lesz egy olyan kialakult kép benned, ami megmondja, hogy látsz-e benne lehetőséget, vagy sem.

Ha az információk megszerzése után is az a véleményed, hogy túl hihetetlen, túl lehetetlen, túl izé…vagy bármi ellenérzésed van – akkor ne vágj bele.

Az emberek nem egyformák, szerencsére.

Annak idején, amikor feltalálták az automobilt, a legtöbben nem hittek benne – és nézd meg, mi lett belőle mára. Annak idején, amikor az első repülőgépet megépítették, a legtöbben nem hitték el, hogy az a nehéz test fent maradhat a levegőben – és nézd meg, hol tart ma a repülés. És sorolhatnánk még számtalan példát. Amikor az addigiakhoz képest valami forradalmian új fejlesztés jelenik meg a színen, az emberek többségének ez a reakciója: nem hisznek benne, lehurrogják azt, aki viszont meglátja benne a lehetőséget.

Azok, akik elsőként állnak mellé valami egészen újnak, ki vannak téve a többség ellenvéleményének – ez hátrány. Viszont ők azok, akik elsőként profitálhatnak ebből az újdonságból – ez viszont vitathatatlan előny. És később természetesen az “ellentábor” is ugyanúgy használni fogja azt az újdonságot, amikor már elterjed, és elfelejtik a korábbi kétkedéseiket 🙂

Mérlegelj, hogy neked mi a fontosabb, melyik oldalra érdemesebb állni.

Ha megismernéd a SkyWay nyújtotta lehetőségeket, kezdd innen, kattints a gombra.

oval-23967T

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.