08.18. Mikor indul ez a lehetőség?

4Többen kérdeztétek, hogy mikor indult el ez az üzlet, mikor lesz éles, mikor lehet eladni a tulajdonrészeket?
Ezekkel a kérdésekkel kapcsolatosan gyűjtöttem össze néhány választ a hivatalos céges hírcsoportból:


A SkyWay által a mikro kölcsön nyújtóknak kínált lehetőség már 3 éve nyitott, azaz elrajtolt az üzlet.

A következő fázis a szeptember 20-23-i Innotrans kiállítás, ahol egy 14 személyes, működő, tesztelhető Unibust és egy Unibiket mutatnak be.

Aztán november elejére kész lesz 950 m próbapálya is Marina Gorkában, ahol is a kiállított működő városi Unibusz megszerzi a műbizonylatát.

Utána már profitorientált célprojekteket lehet indítani erre a típusra.

Ezen projektekből befolyó profit egy részét már a korábban kiadott tulajdonrészek visszavásárlására fogják fordítani, ha lesz olyan aki el akarja adni nekik visszavásárlás formájában.

Bár ekkor még nem érdemes eladni, hacsak nem létszükséglet valakinek. Az időpontot nem lehet pontosan megmondani, de ez a folyamat, ami le fog zajlani addig. A műbizonylat megszerzése már a technikai rizikó elhárulását jelenti, ekkor a nagy befektetők vásárlásai valószínűleg lavinaszerűen fognak megindulni, mert már most is informálódnak, de erre a műbizonylati szint elérésére várnak.

Tulajdonrészhez addig lehet jutni, amíg le nem zárul a tesztpálya építési projektje. A kis hitelezők 15%-át, a nagy hitelezők pedig 31%-át finanszírozhatják ennek a projektnek . Ha elfogy a nagy hitelezőknek kijelölt keret, akkor valószínűleg a kicsik keretéből megmaradtat is felkínálják a nagyoknak. Ez lehet egészen gyors is akár, pár hónap. Ezt senki nem tudja pontosan megjósolni.

Eddig kb. 2 héttel a diszkontváltás előtt mindig jelezték, hogy változni fog a diszkont (= x összegű mikro kölcsönért cserébe ennyi tulajdonrész jár). Ez a cég érdeke is, hogy akkor felpörgessék a finanszírozást. Ez az építkezési fázisokhoz kötődik, amikor zárul az egyik, akkor változnak a diszkontok is. Most hamarosan elkészülnek a két feszítőállomás betonozási munkáival, és akkor várható  a következő diszkontváltás.


5

Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.