08.18. A SkyWay a svájci InnMind nemzetközi platform honlapján!

InnMind2SkyWay a befektetők és startupok nemzetközi üzleti platformján!

Augusztus második hetében a SkyWay bekapcsolódott a svájci székhelyű InnMind ((INNOvative MINDed COMmunity) nemzetközi platform honlapjának startup adatbázisába.

Az InnMind üzleti hálózata lehetőséget teremt a a startup saját ötletek közismertté tételével a befektetések megtöbbszörözésére az új befektetők, információs és stratégiai partnerek körében.

Az Inn Mind platform összeköti egymás közt a a startup alapítókat, a közösségi és egyéni befektetőket, az innovációk gyakorlati bevezetésére szakosodott cégeket valamint a kutatókat, szakértőket és tudósokat.

Az InnMind magába foglalja az innovációs technológiák adatbázisát, az innovációs szektorban a trendek elemzésének platformját valamint az innovációs szférában működő szakemberek szociális hálózatát.

A platform hivatalos oldala “startup” részlegében megtalálják a SkyWay projekt rövid leírását, ami magában foglalja a termék rövid leírását, a szellemi tulajdona státuszát, annak jellemzőit, a keresett befektetések mértékét és az üzlet értékelését: (http://innmind.com/startups/996)


5Már igazán nem sok idő maradt hátra!
Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!
Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala!

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!
Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel, hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi sikerének!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának, regisztrálj be, és szerezd meg az első 100 ingyenes kedvcsináló SkyWay tulajdoni hányadod.  Tudj meg mindent erről a startup  projektről, ami megváltoztatja a világot!
Légy aktív teremtője a saját és a közös jobb és élhetőbb jövőnknek!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.