08.22. Aktuális Sky Way információk – 34. heti hírlevél

Mi várható?

A SKYWAY STARTUP PROGRAM TÖRETLENÜL HALAD A FIZIKAI MEGVALÓSÍTÁS ÚTJÁN!

1.) Ennek világraszóló bizonyítéka, hogy 2016 Szeptember 23-26.-án Berlinben az  INNOTRANS kiállításon már fizikai valójukban is bemutatkoznak  a működő  UNIBUS és UNIBIKE prototípusok!

Az épülő modellek aktuális készültségi fázisairól nézd meg „Az első SkyWay UNIBUS!” angol feliratos videó riportot, ami a cég összeszerelő műhelyében készült:  >>> MEGNÉZEM

Ha még nem követed a napi SkyWay  eseményeket, akkor iratkozz fel az oldal alján!

Az Innotrans  berlini vasúttechnikai szakkiállításon az üzemképes prototípusokkal való nemzetközi bemutatkozás  egy  olyan győzedelmes fegyvertény, ami minden eddig még esetleg kétkedő érdeklődőt meggyőz arról, hogy a húrtechnológia legmodernebb, teljesen működő, üzemelő és  pár hónapon belül  tökéletesen  piacképes szerelvényei már  létrejöttek! Ez egy  tény, ami jelentőségében csak Ford T-modelljeinek piacra lépésével mérhető össze!

2.) Ezt követően 2016 őszén pedig átadják a SkyWay Prototípus és Tesztparkjának  első városi és nagysebességű közös szakaszát is, ahol a Berlinben kiállított 14 fős függesztett felépítményű UNIBUS szerelvény már elkezdi a tesztköreit, és megszerzi a típusbizonylatait! Ezután teljes joggal lép ki a világ szárazföldi közlekedése  nemzetközi piacára!

Merőben új tökéletes  közlekedési ágazat születik a szemünk láttára!

A bemutató és tesztparkban már végeztek az 1 km-es közös városi és nagysebességű pályaszakasz két feszítő végállomása  közötti lézeres bemérési munkálatokkal is,  amit hamarosan  a húrsínek rácsos acél tartórendszereinek felszerelése és a húrsínek látványos kifeszítése követ! Testet ölt az első üzemelő és gazdaságilag is piacképes  húrpálya szakasz!
Néhány további kép az éjszakai lézeres bemérésről itt található: >>> MEGNÉZEM 

3.) 2017 januárjára pedig elkészül a 3 km-es könnyű függesztett rendszerű városi pályaszakasz is, amelyeken további újabb szerelvénycsaládok  típusengedélyei megszerzése történik majd meg. Az ehhez szükséges munkálatok is a tervezett ütemben haladnak,  ugyanis  már gomba mód nőnek ki  a könnyű városi szakasz fordítóállomásainak betonszerkezetei is a földből, és már állnak a városi könnyű útpálya egyik oldali másfél kilométeres szakaszának függesztő tartóoszlopai is!

Az ugyancsak 2017 januári átadással tervezett  – a képen a bal szélső 1,5 km-es  tehervonal hurokpályája –  egy ürítő-töltő és egy töltő-ürítő  terminállal fog rendelkezni.
Az egyik rakodó terminál  földmunkálatai befejezése után már annak  vasbeton szerkezeti alapozása is nagy ütemben zajlik.
Bővebben ezt is a SkyWay Hírportál video riportjaiban  tudod megtekinteni: https://youtu.be/GSmSlC1oV0s

4.) A teljes 15 km-es  500 km/óra  végsebességre tervezett SkyWay gyorspálya szakasz  és a nagysebességű SkyWay prototípus szerelvény elkészülte pedig 2017 év végére várható!

Már most zajlanak az összeszerelő műhelyben azok a még nem publikus előkészítő munkálatok, amik ennek a nagysebességű szerelvénycsaládnak a technikai-fizikai  megvalósítást alapozzák meg. Pálya szempontjából pedig mindössze az 1 km-es, már az idén őszre elkészülő pálya  mennyiségi többszörözése lesz 2017-re a feladat, mielőtt a próba és teszt üzemek a gyors változatra is elindulhatnak.

Már igazán nem sok idő maradt hátra! 3 sikeres év már mögöttünk van !
Berlin után lezárul egy nagyon fontos demonstrációs fejlődési szakasz!
A projekt fejlődésével folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok! Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala !

Minden építkezési  fázisváltással csökkennek a pénzügyi sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és pár hónapon belül már csak mai feléért…

Tudj meg többet a projektről, vidd hírét másoknak is, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel , hogy részese és haszonélvezője  lehess a mihamarabbi, világunkat átformáló  sikerének!

Nézd meg és oszd meg az egyre növekvő számú  magyar nyelvű videókat is a cég hivatalos YouTube csatornáján:

https://www.youtube.com/channel/UC-06_QQ63KErECQJWLXJRYw 

Kapcsolódj be a belső körös Facebook csatorna naponta változó magyar nyelvű információ áramlatába:

Kérd felvételed a SkyWay Facebook csoportba, hogy hetente videókon, képeken, vizuálisan és szövegesen is követni tudd a SkyWay projekt fejlődését és ne a „de nekem miért nem szólt senki…”  érzésével nézz majd azokra, akik időben kapcsoltak és  időben megragadták a soha vissza nem térő lehetőséget!

Kövesd a jelenben formálódó jobb  jövőd a saját szemeiddel, figyeld hétről-hétre, hogy halad ez a világraszóló  projekt! Minden, már lefordított magyar nyelvű és egyéb szükséges segédanyagot is megtalálsz a csoportban.

A hetente  szerdán és vasárnaponként 20.00-kor megtartott on-line webináriumokon  a Facebook csoportban közzétett belépési linkekkel tudsz könnyedén részt venni!

Nyílt – és a személyes kapcsolatokra is lehetőséget biztosító – személyes előadásokat  minden  héten 18.30-tól a Magnet házban látogathatsz Budapesten, az Andrássy út 98-ban.
A következő augusztus 25.-én lesz, ahova ezúttal is szeretettel meghívunk!
Jelentkezni a csoportban tudsz!

Ha még nem vagy része a SkyWay világának akkor először kövesd figyelemmel a teremtését és előbb tudj meg mindent erről a világ közlekedését alapjaiban megváltoztató startup  projektről!  Hallgasd az online webináriumokat, nézd meg a videókat  és gyere el élő előadásainkra is! Kövesd a híreinket! Ha azt kerested mindig is, hogy mi az a nagyobb dolog amiért érdemes lenne tenned is, hát megtaláltad!
LÉGY AKTÍV TEREMTŐJE A SAJÁT ÉS A KÖZÖS JOBB ÉS ÉLHETŐBB JÖVŐNKNEK!

Jó időben  lenni jó helyen az fél siker, de ha nem követi tett, akkor az  semmit sem ér!

Tájékozódj és cselekedj időben – nehogy később megbánd, hogy nem tetted!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.