Az InnoTrans kiállítás első napja

Ha már feliratkoztál, és követed a leveleimet, vagy olvastad a weboldalamat, olvashattál már az InnoTrans kiállításról. Ez egy olyan neves, nemzetközi utazási és szállítási szakmai kiállítás, melyet évente megrendeznek.

Az ott kiállító nagy cégek maguk jelentkeznek, hogy szeretnének maguknak kiállító standot bérelni – a SkyWay céget viszont meghívták! kiállítónak erre a szakkiállításra. Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy ez azért elismerést jelent szakmai körökben.

Erre az idei kiállításra a SkyWay működő bemutató modelljeit, és kipróbálható Unibus és Unibike prototípusait vitte el. Ez utóbbiak a kiállítás után a tesztparkban lesznek üzembe helyezve.

Ez az alábbi videó az egyik első bejelentkezésük a kiállításról.

Megmondom őszintén, én azóta többször is megnéztem, mint ahogy a többi, kiállításról szóló beszámoló videót is, ami a cég hivatalos YouTube csatornáján megtalálható már (>>> ITT).

Szuper jó látni azt, hogy mi lett abból a “kezdeményből”, amit egy >>> korábbi videóban megnézhettünk, amint építik a munkások a gyárban. És még jobb érzés azt látni, hogy itt valóban kemény és folyamatos munka folyik. Hogy látszik az eredménye, hogy haladnak az ütemterv szerint. Hogy valós tevékenység folyik, valódi értéket teremtenek.

Izgatottan várom azoknak az ismerőseimnek a beszámolóját is, akik személyesen kiutaztak a kiállításra, és ott találkoznak a cég munkatársaival is.

De még ennél is nagyobb várakozással tekintek a kiállítás UTÁNI időszakra. Ez a kiállítás óriási előrelépés a projektben olyan szempontból, hogy ezzel a nemzetközi, ráadásul szakmai körökben történő bemutatkozással lényegesen csökken a befektetői kockázat.

Ami azt hozza magával, hogy felértékelődnek a cég részvényei is. Vagyis aki a diszkontálás után vásárol csomagot, a mostani árakért már csak kb. fele annyi db részvényt fog kapni.

Ha tehát gondolkozol csomagvásárláson, azt javaslom, ne halogasd sokáig. Gondolj csak bele: ha most elindítasz pl. egy havi 25 dolláros, 10 hónapos futamidejű csomagot, az neked kb. 7,5 millió Ft-ot fog hozni. Ha a diszkontálás után indítod el ugyanezt, az már “csak” a fele, kb. 3-4 millió Ft bevételt eredményez.

Szerintem nem mindegy…

Szeretettel várlak a Facebook információs csoportomban is, ahol napi szintű tájékoztatás folyik.

>>JELENTKEZEK A CSOPORTBA

Ha tetszett, oszd meg másokkal is! Köszi!Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print
Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.